Надя Дорофєєва поділилася рецептом картоплі в мікрохвильовці
Надя Дорофєєва разом із чоловіком, ресторатором Мішею Кацуріним, показала рецепт приготування картоплі. Після побаченого, зробити цю страву захочеться всім!
На зірковій кухні — звичайна картопля, яку їдять більшість українців. Але — не стандартний рецепт. Це не про варіння в каструлі чи смаженні на пательні. Надя Дорофєєва з ресторатором Мішею Кацуріним показали, як запекти овочі в мікрохвильовці, а потім смачно заправити маслом і зеленню.
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
“Ексклюзивно — лінива картопля в мікрохвильовці від Наді Дорофєєвої”, — повідомив Кацурін у дописі в Instagram.
Інгредієнти:
- Картопля мита 3 штуки;
- Вершкове масло 3 столові ложки;
- Сіль, перець за смаком;
- Крем-сир 3 столові ложки;
- Червона риба;
- Червона ікра (за бажанням);
- Лук зелений.
Спосіб приготування:
Вимиту картоплю потрібно протикнути виделкою зі всіх сторін кожну бульбу. Скласти в тарілку й поставити в мікрохвильову піч на 6-8 хвилин. Час випікання залежить від величини картоплі.
Після — дістати, зверху надрізати й викласти щедру ложку вершкового масла. Посолити та знову відправити у піч на 30 секунд. Дістати картоплю й зверху придавити її столовою ложкою.
Наступний крок — викласти поверх картоплі крем-сир, грудками лосось. В разі, якщо хочеться зробити делюкс версію, то поруч можна додати ще й червоної ікри!
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
“В самому кінці посипати сіллю, цибулею, й готово!”, — розповів Кацурін.
Жартома він запитав у Дорофєєвої, чи цілуватиметься вона з ним після такої страви. Вона відповіла, що ні. Тому вони вирішили просто поїсти зроблену смакоту!
Раніше, ми писали, що Ольга Сумська поділилася рецептом своєї улюбленої вечері. А Ксенія Мішина показала, як приготувати домашнє шоколадне масло.
https://liza.ua/lifestyle/food/nadya-dorofyeyeva-podilylasya-retseptom-kartopli-v-mikrohvylovtsi/