Ксенія Мішина здивувала простим рецептом шоколадного масла
1 минут чтения

Ксенія Мішина здивувала простим рецептом шоколадного масла

Рецепт приготування шоколадного масла від Ксенії Мішиної. Ідеальна намазка на хліб у кілька кроків. Як зробити смакоту, читайте в нашому матеріалі!

Зірковий рецепт від Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина показала власний рецепт приготування домашнього шоколадного масла. Вона дбає про фігуру, але масло є в її раціоні. Приготувати його можуть українці, яким і намазка на хліб потрібна, й набирати зайвих кілограмів — не хочеться.

Ксенія Мішина акторка

Фото: instagram.com/misha.k.ua

“Ділюся рецептом шоколадного масла. Берете вершки (60-70%), бажано домашні, додаєте какао, стевію (природний підсолоджувач з рослини, – ред.), все це збиваєте блендером, кладете в морозилку”, — розповіла зірка.

Морозити слід в будь-якій формі — квадратній, овальній, круглій. Зазвичай обирають харчовий пластмасовий контейнер. Готове масло викладіть на пергамент і поставте у холодильник — воно стане м’яким для намазки на хліб.

Класичний рецепт шоколадного масла

Українці, які не переймаються фігурою, можуть приготувати класичне шоколадне масло. Воно солодше, жирніше, більш калорійне. Якщо їсти його в межах норми, глобально на збільшення ваги воно не вплине.

Для приготування знадобиться:

  • Вершкове масло — 200 грамів;
  • Чорний шоколад — 30–50 грамів (можна молочний, але класика — чорний із високим вмістом какао);
  • Какао-порошок — 2 столові ложки;
  • Цукрова пудра — 2–3 столові ложки.

Приготування в кілька кроків

Візьміть вершкове масло кімнатної температури. Додайте какао-порошок, цукрову пудру, й ретельно змішайте виделкою або збийте міксером.

Шматочки поламаного шоколаду розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці. Залиште охолонути до теплого стану. Влийте у масляну суміш й добре вимішайте до однорідності.

Перекладіть масло у харчовий контейнер і поставте в холодильник на одну-дві години. Коли воно стане щільним — буде готовим.

Що додати для смаку

Для різноманіття додайте подрібнені горіхи: волоських, фундук, мигдаль. Якщо немає — арахісову чи мигдалеву пасту. Для неймовірного смаку — цедру апельсина або лимону, родзинки, курагу, журавлину.

З прянощів можна використати ванільний цукор, корицю, кардамон, мускатний горіх, дрібно-мелену каву. Для Різдва — кленовий сироп, мед. З кожним із цих варіацій виходитиме новий неповторний смак домашнього шоколадного масла. Дорослим можна додати будь-який міцний напій. Кілька крапель — масло стане “теплішим”, з нотками легкої міцності.

Раніше, ми писали про те, що Ольга Сумська поділилася рецептом своєї улюбленої вечері.

https://liza.ua/lifestyle/food/kseniya-mishyna-zdyvuvala-prostym-retseptom-shokoladnogo-masla/

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *